V10

Hírek, tesztek, beharangozók az utcai autók/motorok és a motorsport világából.

Utolsó kommentek

Hétvégi ajánló - 30. hét

2012.07.26. 20:00 :: T92

speedway.jpg

A múltkori benzingőzben telített hétvége után csendesebb napok várnak ránk, ráadásul az olimpia is elkezdődik, úgyis mindenki azt fogja nézni. Aki nem, az alábbi felhozatalból választhat rendhagyó, csütörtöki ajánlónknak hála:

Már pénteken is le lehet ülni a tévé elé, igaz, a Forma-1 Magyar Nagydíjának pénteki szabadedzései (m1, 10:00, 13:50) alig izgalmasabbak, mint a fű növése, de mégiscsak autók, benzinnel hajtva, gyorsan menve, meg amúgy se nagyon látni ilyet tévében. Persze lesz Boxutca is, 13:20-tól.

Szombat délelőtt ráérünk lazítani, elég 13:30-kor bekapcsolni a tévét, hogy láthassuk a Magyar Nagydíj időmérő edzését, természetesen az m1-en. Akit esetleg a zárt karosszériás autók jobban izgatnak, ugyanekkor kapcsoljon az Eurosport 2-re a Porsche Szuperkupa időmérő edzéséért. Ugyanitt 17:15-től GP3 első futam. Az este a különféle kétkerekűeké lesz: 19:00-tól Salakmotor, Horvát Nagydíj a Sport2-őn, a DigiSporton pedig MotoGP Laguna Seca-ból: 21:00-tól a 3. szabadedzés, 21:50-től pedig az időmérő. Aki valami nagyobbra vágyik, az kapcsoljon a Sport1-re 23:15-kor a kamionos EB Nürburgringi futamának összefoglalójáért, sajnos ezúttal a Frankie Oxxo Racing Team és Kiss Norbi nélkül.

nascar.jpg

A vasárnap is hasonlóan fog eltelni: 11:45-től Porsche Szuperkupa az Eurosport2-őn, 12:30-tól pedig a GP3 második futama, ugyanitt. 13:30-kor a nap egyik fénypontja, Forma-1 Magyar Nagydíj, m1, gondolom ezt senkinek sem kell mondani. A másik fénypont (a kinek a pap, kinek a papné elv alapján) 20:05-kor kezdődik a Sportklubbon: NASCAR, Brickyard 400, a híres indianapolis-i oválon. Mivel a Sportklub előszeretettel csak a rajt előtt kapcsol oda (a kiírtakkal ellentétben), némi csúszás előfordulhat a kezdés kapcsán... Ha viszont valakit nem hozna lázba 3 órányi körbe-körbe száguldozás, az várjon 22:35-ig, és a Digisporton nézze meg a MotoGP Amerikai Nagydíját, Laguna Seca-ból. Ha másért nem is, a pálya miatt mindenképp megéri.

Képek innen és innen.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló f1 nascar motogp salakmotor gp3 truck race porsche szuperkupa

A bejegyzés trackback címe:

https://vtiz.blog.hu/api/trackback/id/tr194677258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása