V10

Hírek, tesztek, beharangozók az utcai autók/motorok és a motorsport világából.

Utolsó kommentek

Nem ez az, amitől szürkék lesznek a hétköznapjaid!

2012.07.20. 20:00 :: es.imi

152.jpg

2009. szeptember 15. Végre hivatalosan is bejelentették a 458 Italiát a Frankfurti Motor Show-n. Sajnos nem voltam a helyszínen, de az első hivatalos képeket látva csak pislogni tudtam. Tudom a szépség szubjektív dolog, megfoghatatlan, de éreztem a Ferrari ismét valami gyönyörűt alkotott. Hogy miért ismét? A legtöbb új piros paripánál azt gondolom, és ezzel tudom, hogy nem vagyok egyedül, hogy ez a legszebb Ferrari amit gyártottak. Igaz ez az állítás az F12-re is. 
Mai rövid áttekintésünk tárgyát, ezt a gyönyörű szürke spidert a hihetetlen hangulatú magyar földön tartott WTCC időmérő edzése után szúrta ki a szemem a Duna-parton sétálva. A járó-kelők feje között, 2-300 méterről is könnyen észrevehető volt ez a nemmindennapi látvány. 

150.jpg

Ez a tető nélküli szépség így mozdulatlanul is azt sugallta, hogy menni akar, méghozzá nagyon gyorsan. Élőben egészen más, mint a képeket nézegetve. Valahogy megdermedt körülötte a levegő, és az ember tekintete akarva-akaratlanul sem tud lekerülni az olaszról. Az is bizonyítja ezt, hogy mellette nem messze állt egy Bentley Continental GT, amit sokáig észre sem vettünk csorgó nyálú bajtársaimmal. Tényleg csak ő létezett ott és akkor! 

151.jpg

Ha látjátok fotózzátok, és akár itt is számoljatok be a látottakról, mondjátok el véleményeiteket. Ha esetleg vennétek egy ilyet, egy tesztvezetés erejéig vevő vagyok én is, és egy beszámolóval jutalmazom a jótettet. 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó ferrari spider italia 458

A bejegyzés trackback címe:

https://vtiz.blog.hu/api/trackback/id/tr964668540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása